Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Aardstralingen zijn stralingen afkomstig uit de aarde. Deze bedekken de aarde als een soort mystiek krachtveld en hebben invloed op alles wat er leeft. Het geeft heftige magnetisme, heftige statische ladingen en heftige stroom ladingen. Het kan schadelijke effecten geven voor de gezondheid op bepaalde plaatsen binnen- en buitenshuis.


Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Wateraders en Aardstralingen,

kunnen we er ziek van worden?


Ja, dat kan!

 

Verschillende kwalen kunnen ontstaan zoals: hoofdpijnen, nek/rugklachten, gewrichten, depressiviteit, slapeloosheid, lusteloos, concentratiestoornissen, bedplassen, huilbaby’s, slecht genezende wonden, ontstekingen, verzuringen, of zelfs nog erger als deze chronisch worden cysten, tumoren en kanker.


Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Een voorbeeld uit de Historie

Vroeger toen de Romeinen op veldtocht/ strijdtocht gingen om oorlog te voeren, kwamen vele strijdkrachten binnen een half jaar terug. Oververmoeid , ziek en futloos. Al sinds jaren heugenis is dit een bekend kwaad!


Het Romeinse Hof zetten hun geleerden aan het werk, hoe dit toch zou komen en voorkomen kon worden? Totdat 1 geleerde zei: "Als je een tentenkamp op gaat zetten, kijk dan eerst waar de schapen gaan liggen en sla daar je kamp op, want die gaan alleen liggen waar het goed is!"

En gelijk heeft hij gekregen, van zijn superieuren. Een energiek leger was de uitkomst!


Het effect op dieren

Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Het bovenstaande voorbeeld ging over schapen, die voelen dus de plekken waar het ongezond is. Een hond heeft precies hetzelfde. Staat zijn mand op negatieve straling? Dan gaat hij daar niet op z’n gemak een paar uren in liggen.…want die voelt:” dit is niet lekker ontspannen, hier wordt ik ziek van!” En zo gaat dat met alle dieren die organen hebben zoals de mens.


Koeien, runderen, hebben hier ook last van. In een stal staan melkkoeien in verschillende boxen. Wanneer 1 koe naar gelang niet zoveel melk geeft als de anderen en je zet hem in een andere box en het euvel is opgelost? Dan zie je bij de controle dat er net in die box negatieve stralingen zijn! 

Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Dit bevestigd natuurlijk onze theorie. Geneutraliseerd met een spoel…en geen problemen meer! Ik heb zelfs een stal meegemaakt waar alle kalveren ziek werden en uiteindelijk overleden. Ook hier weer na de neutralisatie met de spoel geen problemen meer!


Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Er is één dier die het liefst op een kruising van deze negatieve straling gaat liggen en dat is de kat! Waarom? De kat schermt ons juist af voor negatieve stralingen! De kat is een geweldig nobel dier dat niet voor niets werd verafgood heel vroeger in Egypte.Wil jij ook een Leven vol Energie en Positiviteit?


Een Leven zonder Negatieve Aardstralingen?


Maak dan snel kennis met mij!