Jan Hermans Aardstralingen

Pak je kans voor een Leven in Balans!

Ik geboren op 11 Februari 1956 in Reusel – Noord Brabant.

Ik ben opgegroeid in een gezin van 7 kinderen, 4 meisjes en 3 jongens.

Ik was een heel creatief ondernemend mannetje, een hele nette omschrijving voor een druk rotjong met eigen ideeën en motivaties, dat niet altijd strookte met het ouderlijk gezag en dat werd heel spoedig duidelijk!Samen met mijn mooie Chantal, onze hond Nelson en poes Kees woon ik in Tilburg.

Jan Hermans Aardstralingen
Jan Hermans Aardstralingen
Jan Hermans Aardstralingen

We genieten volop van de natuur en het bourgondische leven!


Op mijn 11e stond ik al op het podium als basgitarist bij een toen nog jeugd bandje genaamd Satisfy, waar ik tot mijn 26e een volwaardig lid van ben gebleven. Rond mijn 16e begonnen we met openbare optredens en kwamen we op plekken zoals kermissen en feestavonden.

Toen begon de ellende, want in iedere pauze kreeg ik mensen aan mijn nek met de vraag: ”Hallo Jan, hoe gaat het?” Omdat er toch nog iets van mijn opvoeding was blijven hangen, zei en vroeg ik: “Heel goed! en met jou?”
Nou dat heb ik geweten! Vanaf dat eerste moment hoorde ik alleen maar zware levensverhalen!…heel heftige problemen van sterfgevallen tot en met incest aan toe. Daar was ik zeker niet op berekend, met mijn 16 jaar!
Enigszins verwarrend vroeg ik aan mijn collegaatjes of die 'probleemgevallen' ook bij hun kwamen kletsen. “Nee”, was hun antwoord. Ik vond het echt raar!?! Op een leuke muziekavond zitten mensen toch in een feestsfeer? Wat ik toen nog niet wist is dat alcohol de emoties en frustraties versterkt en naar boven haalt.
Wat ik wel wist, is dat ik er zo snel mogelijk van af moest zien komen, want ik sliep er heel slecht door!

De Stoute Schoenen…

Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en initiatief genomen om deze gesprekken toch maar zeer zeker niet aan te gaan. Sindsdien werd ik weer rustiger, sliep ik weer goed en had ik ook weer zin om te gaan optreden! Over hoe dat verder ging? Tja, dat vertel ik je wel in geuren en kleuren als we elkaar ontmoeten!


Altijd feest met kinderen en kleinkinderen!

Jan Hermans Aardstralingen

Eindeloze wandelingen met dierbaren

Jan Hermans Aardstralingen

En daarna genieten op het terras

Jan Hermans Aardstralingen

Het keerpunt…

Tot mijn 55e jaar heb ik gewerkt als beroepsmuzikant bij professionele bands.
Op het podium heb ik geleerd om mensen te analyseren, zo kon ik zien of ze genoten van het repertoire.
Als vanzelf kwam het analyseren op een dieper niveau. Ik was in een drukke feesttent en een ladderzatte vrouw stond voor het podium. Ik voelde haar problemen en dacht: "Ja, zo kun je inderdaad je ellende wel even wegdrinken, maar morgen val jij dubbel in een gat !!" En deze bewustwording sloeg meteen in als een bom! En het ging steeds meer aan mij knagen dat ik deze mensen wilde helpen.
Op een gegeven moment voelde ik dat ik het werk als muzikant en energetisch therapeut niet meer gescheiden kon houden. Na 44 jaar mensen vermaken vond ik het wel eens TIJD om mensen fulltime te helpen!
Ik ben heel blij met deze keuze! Sinds 1992 vul ik mijn dagen met het reinigen van mensen en dieren die helemaal in disbalans zijn geraakt door veelal emoties, het energetisch reinigen van huizen en neutraliseren met een spoel.

Ook geef ik graag lezingen en workshops.Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

“Wow! Het is een woord geweldig!!


Ik ben blij dat je zo snel bent gekomen, en de resultaten zijn enorm…
Hahaha… heb rust en kan weer genieten & lachen!


Ik ga nu met een big smile het leven door… en alles komt goed!
Je mag trots zijn, dat je zoveel mensen weer happy maakt!"

Jan Hermans Aardstralingen Aardstralen HSP Hoogsensitief

Klik op de onderstaande buttons voor meer info